Het rode sterretje geeft aan dat het een verplicht veld is, u moet iets aan klikken. Klik de muis op het gewenste witte vakje aan het begin van de regel eenmaal aan en ga naar de volgende keuze.

 

Lunchpakket bestaande uit ( 2) bruine zachte broodjes belegd met kaas en wafelham , candybar , banaan en flesje water € 10,00

Compleet verzorgde barbecuepresentatie Op onze houtskoolbarbecue roosteren onze Live Cooking Barbecue Chefs een keur aan overheerlijke vlees, visgerechten en vegetarische gerechten. Onze Chefs bereiden de gerechten in het zicht van de gasten en betrekken uw gasten hierbij. Het buffet wordt rijkelijk gedecoreerd voor een optimale presentatie.wij serveren 4 stukken vlees per persoon. BBQ i.c.m. live cooking . kip van de smoker op eikenhout en een piripiri kruiden r Echte beefburgers met een tomaten relish . Huisgemaakte babyback spareribs met zoete soya . Zacht gegaard buikspek met thijm en rozemarijn r Barbecue worst . Scampispies met green gardendressing Voor onze vegetarische gasten ' Corn on the cobb (mais met boter en honingi ' Seizoens groenten spies met barbecue kruiden . Vegetarische beefburgers Vanaf buffet presenteren wij onderstaande gezonde en hartige lekkernijen: . Salade van roseval aardappelen met crème fraiche en olijven :ë . Griekse salade van zontomaat komkommer en feta f . Salade van gemarineerde tomaatjes met buffelmozzarella ' P . Traditionele rundvleessalade . Salade van Parelcouscous met tonijn en groene kruiden. . Salade van pasta parpadelle met Gegrilde Champignon en kruider ;s Daarnaast serveren wij diverse broodsoorten die uw gasten rijkelijk kunnen besmeren met kruidenboter of dippen in één van de koude barbecuesausen.

Dutch Golf Trophy

Dutch Golf Trophy

dutchgolftrophy.nl

secretariaat@dutchgolftrophy.nl

 

IBAN NL50 ABNA 097 323 3931

t.n.v. E.A. Brouwer te Lisse

Cloudy

16°C

Eindhoven

Cloudy
Humidity: 88%
Wind: WSW at 22.53 km/h
Wednesday 16°C / 25°C Partly cloudy
Thursday 11°C / 17°C Rain
Friday 9°C / 15°C Partly cloudy
Saturday 8°C / 16°C Mostly cloudy
Sunday 8°C / 20°C Mostly cloudy
Monday 11°C / 23°C Partly cloudy
Tuesday 13°C / 25°C Partly cloudy

Eindhovensche Golf

alfredvdplas

Search