Woensdag 18 juli, Edese Golfclub Papendal,  inclusief koffie appeltaart, € 95 voor niet leden, € 80 voor leden, diner € 30.
Er word gestart met behulp van de shotgun methode om 13:00 uur.

Deze wedstrijd is voor het jubileum fonds Edese.
Ook leden van de Edese kunnen tegen betaling meedoen.

 

De baan van Edese Golf Club Papendal is een heathlandbaan – met een rough van zwenkgrassen in combinatie met heidevegetatie en “losse” afwisselend solitaire en groepsgewijze aanplant van bomen en heesters – die is gelegen in het droge stuwwallenlandschap van de Veluwezoom, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. De baan kent voor Nederlandse begrippen unieke hoogteverschillen en daarmee prachtige vista’s, ook op de omringende bossen. In de baan bevinden zich geen waterhindernissen. Om dat te compenseren zijn er maar liefst ruim zestig bunkers aangelegd. Deze bunkers en ook de in het seizoen fraaie maar o zo taaie rough, dwingen toch tot secuur spel.

Frank Pennink was de architect van de eerste negen holes (1984) en Joan Dudok van Heel heeft de tweede negen ontworpen (1992). In 2005-2008 heeft een ingrijpende renovatie van de baan plaatsgevonden. Vanaf het jaar 2013 laat de Baancommissie zich bij wijzigingen en aanpassingen adviseren door Michiel van der Vaart. (Jol Golf Design)

 

 

Dutch Golf Trophy

Dutch Golf Trophy

dutchgolftrophy.nl

secretariaat@dutchgolftrophy.nl

 

IBAN NL50 ABNA 097 323 3931

t.n.v. E.A. Brouwer te Lisse

alfredvdplas

Search